Familieopstellingen

Opstellingen dag
Kom in je eigen kracht

Ga je ook een dag mee op reis?
Wat weerhoud je ervan om werkelijk jeZELF te zijn?

In deze bijzondere tijd komt alles wat je nog weerhoudt om vol in het leven te staan naar boven. Het is een uitnodiging om dichter bij je hart te komen, je ware ZELF te omarmen en in je kracht te komen.

Vanuit zielsperspectief gaat het erom de lasten, de zwaarte die je met je meedraagt, op te lossen. De werkelijk belangrijke doelen in je leven zijn: jezelf helen en innerlijk vrij worden van oude angsten en zelfveroordeling, van schaamte, valse bescheidenheid, van jezelf inhouden. Als je dat helder ziet, kun je je prioriteiten beter stellen en je levensdoelen verwezenlijken.

Want zeg nu zelf: Hoe fijn zou het zijn om helemaal jezelf te zijn, controle los te laten, rust & vertrouwen te ervaren? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Niet langer op zoek te zijn in het verleden of de toekomst, maar te ZIJN in het hier en nu?

Het einde van de lente is een mooie tijd om stil te staan, te verbinden, ont-moeten en los te laten. Deze dag gaan we aan de slag in de liefdevolle aanwezigheid van jou, ons en andere prachtige vrouwen!

Deze dag is er ruimte om werkelijk stil te zijn en liefdevol los te laten wat jou niet meer dient. Zo kan er een nieuw verlangen liefdevol ontvangen worden.

Een opstellingen-, stilte-, schrijfdag moet je eigenlijk een keer meegemaakt hebben. Het is iets heel bijzonders, want je loopt naar binnen in de ochtend en aan het eind van de dag voel je je lichter en anders, opgeruimd. De locatie is midden in het groen en totaal uit je woonomgeving, heel fijn. Echt een dag helemaal voor jou. Een verwendag maar dan anders.

De kracht van verandering zit in het samen delen, luisteren, bewegen en innerlijk werk. Zo wordt er een diepere laag aangeboord in de basis die je al gecreëerd hebt en die jij al bent.

Dus voel je een ‘Ja’ meld je dan aan voor een mooie dag vanuit een zachte en veilige bedding met verschillende vormen van opstellingen zoals Familieopstellingen volgens de methodiek van Bert Hellinger en Zelfontmoetingen in de vorm van opstellingen van het verlangen volgens de IoPT/IZR methodiek van prof. Franz Ruppert en ruimte om te delen in een kleine groep.

Werken met opstellingen levert je veel op:

  • Je begrijpt en weet waar jouw herhalende patronen vandaan komen
  • Je voelt je meer op je plek
  • Je gaat meer keuzes en kansen ervaren
  • Je ervaart rust, balans, duidelijkheid en helderheid
  • Je komt meer in je eigen kracht
  • Er ontstaat meer verbinding tussen hoofd, hart en gevoel
  • Je weet beter wat jouw behoeften zijn en kan daardoor beter je grenzen aangeven

Deze dag geef ik met mijn collega Lieda van Stigt van LIEVScoaching.

Vanaf onze eerste ontmoeting kunnen we in liefdevolle aanwezigheid elkaars spiegel ZIJN. Onze persoonlijke ervaring, lichtheid nemen we deze dag mee. We zijn in staat om met kwetsbare thema’s te werken vanuit een zachte, liefdevolle en veilige bedding waar je helemaal jezelf mag zijn.

Onze specialisaties zijn trauma, heling van het innerlijk kind, hechtings- en ontwikkelingstrauma, verslaving en (seksueel) misbruik.

www.lievscoaching.nl en www.paulinekoetsier.nl

Datum, Tijd & Locatie:

  • Zondag 18 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur, De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD Leersum,
  • Vrijdag 8 september 2023 van 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur, De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD Leersum.

Investering:
€ 150,00  euro (excl.BTW) inclusief gezonde lunch, koffie/thee & versnaperingen

06-4344 5181

© 2022 – Pauline Koetsier – website Thordar – logo & artwork Monqi Ontwerp & IllustratiePrivacy statement