Over Pauline

 

Visie

Mijn visie is dat ieder mens uniek is en vanuit zijn of haar unieke zelf reageert. Ieder mens heeft een eigen verhaal. Zo bekijk ik iedere vraag vanuit de positie van het (oorspronkelijke) systeem, de mens, familie, organisatie of het gezin. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. Externe processen hebben impact op interne processen en vice versa.

Ieder systeem is altijd op zoek naar evenwicht. Ik geloof in het zelfhelende vermogen van ieder mens.

Mijn onderscheidende vermogen

Ik ben een verbinder van het hoofd, het hart en het gevoel. Het buikgevoel hebben we nodig om onze intuïtie te kunnen volgen, ons hart om verbindingen te maken met alles en iedereen om ons heen, en ons hoofd om verstandige keuzes te maken. Vaak neemt het hoofd de leiding, maar dat brengt ons niet altijd bij keuzes die bij ons passen. Juist de samenwerking is van groot belang om naar je eigen lichaam te kunnen luisteren en om je eigen grenzen te kunnen bewaken, zodat jij de kracht in eigen handen kunt nemen. Zo stop je met lijden in het leven, maar ga je je eigen leven leiden. En de omstandigheden buiten ons laten.

De kracht van mijn begeleiding is het begeleiden van persoonlijk leiderschap met mijn analytische vermogen, met een helderziende en heldervoelende twist/touch.

“Als onze innerlijke waarneming verschuift, verschuift ook onze werkelijkheid.”

Persoonlijk

Ik ben vrouw, dochter, partner, zus, vriendin en vooral moeder van twee fantastische kinderen, Fleurance en Julian(1999 en 2001). De woorden ‘intuïtief’, ‘enthousiast’, ‘warm’, ‘open’, ‘hooggevoelig’ en ‘empatisch’ omschrijven mij, maar ook ‘analytisch’ en ‘zakelijk’ mogen niet in het lijstje ontbreken. Deze dubbele kant is ontstaan vanuit mijn opvoeding. Ik ben altijd al hooggevoelig geweest, dus alles komt intenser binnen. Uitstraling en sfeer hebben met name grote invloed op mij. Maar aan de andere kant ben ik opgevoed in een hardwerkend ondernemersgezin. Voor mijn persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling volg ik jaarlijks trainingen en workshops op mijn vakgebied. Tevens heb ik regelmatig intervisie en supervisie. Ik ben opgeleid als Familie- en Organisatieopsteller, Coach, Enneagram therapeut, NLP Master en Reiki Master.

Professioneel

Al ruim veertien jaar begeleid ik mensen en organisaties naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn werkwijze werkt diep en zeer doeltreffend. Het is een ervaring. Inzichten ontstaan als we ontdekken wat er op een dieper niveau speelt.

Op een snelle, directe en doeltreffende manier ontstaat er al snel een (gedrag)verandering. In het dagelijkse leven merk je gelijk resultaat. In mijn begeleiding staan veranderingsprocessen, verwerking en bewustwording van de verschillende facetten van het leven van mijn cliënt centraal. Persoonlijke en professionele bewustwording, heling, evenwicht en staan in je persoonlijke leiderschap zijn voor mij leidend.

Mijn talent is om jou terug te brengen naar wat voor jou de plek is waar jij kunt groeien en stralen. Belemmerende gebeurtenissen, gedrag en keuzes uit het verleden worden getransformeerd, zodat er een andere uitstraling komt en hernieuwde keuzes en kansen gecreëerd kunnen worden. Mijn aanpak is een combinatie van opleidingen en ervaringDe combinatie van mijn sterkte intuïtie en mijn analytische vermogen draagt bij aan een zeer passende structuur van de vraag, waarbij de vraag van mijn cliënt of organisatie altijd centraal staat.

06-4344 5181

© 2022 – Pauline Koetsier – website Thordar – logo & artwork Monqi Ontwerp & IllustratiePrivacy statement