Persoonlijk

 

Resultaat:

  • Je begrijpt en weet waar jouw vraag/probleem vandaan komt
  • Je voelt je op je plek
  • Je weet nu dat er keuzes en kansen zijn
  • Je gaat beter in je vel zitten
  • Je ervaart ook echt resultaat
  • Je ervaart rust, balans, duidelijkheid en helderheid
  • Je voelt je eigen kracht en krijgt weer grip
  • Er ontstaat balans tussen hoofd, hart en gevoel
  • Je maakt keuzes vanuit jou en kan beter je grenzen aangeven

Persoonlijk Leiderschap

We reageren allemaal anders op leuke, maar ook op verdrietige, stressvolle situaties die in ons leven voorkomen. Dit vraagt soms om antwoorden, andere keuzes maken en bewustzijn.

Iedere vraag, situatie vraagt om een andere aanpak. Ons oude bekende patroon kennen we, levert bekende resultaten op. Juist het anders doen, verandering, vinden we spannend. Belangrijk om te weten is dat je zelf de verandering maakt die je nodig hebt. Zodat je weer nieuwe keuzes kunt maken.

Als er iets gebeurt waardoor de onderstroom van een mens aangeraakt wordt, verandert de structuur. Gedrag verandert, patronen en gevoel veranderen. Zelfs de diepere lagen van de ziel veranderen.

Vanuit verschillende invalshoeken kan jij ontwikkelingsstappen maken. Ik bied de spiegel en de veiligheid aan om deze verandering te starten. Ik begeleid het proces door je ervan bewust te maken wat jou tegenhoudt of belemmert en deze belemmeringen te transformeren. Verandering vanuit je eigen talenten, kwaliteiten, en kracht is mogelijk. Door open te staan voor nieuwe inzichten en patronen, en door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. We zijn allemaal uniek en hebben een persoonlijke leider in ons. Alleen zijn wij deze soms ‘even’ kwijt. Op een respectvolle manier en vanuit vertrouwen en veiligheid creëer ik een nieuwe beweging.

De belangrijkste problemen/vragen waarmee we zitten, kunnen we niet oplossen op het bewustzijnsniveau waarop we ze hebben gecreëerd.

 

“Het mooiste is als in relaties de energiestromen elkaar aanvullen.”

Familie-en organisatieopstellingen

Een familie- en organisatieopstelling geeft een andere kijk op persoonlijke vragen over je familie, gezin, relatie, werk, loopbaan of organisatie. Soms kom je er op een andere manier gewoon niet uit. Of wil je er anders naar kijken. Wellicht ben je gewoon nieuwsgierig. Zelfs als je alleen als ‘representant’ voor iemand anders staat, doet het iets met jou!

Een opstelling geeft een duidelijk beeld van de verbinding tussen de relaties van familie, gezin, relaties of werk. Een patroon wordt zichtbaar en door het zetten van de juiste ‘stappen’ kan het patroon doorbroken worden. Er komt beweging. In persoonlijke coaching maak ik gebruik van vloerankers. Een 1-op-1-opstelling.

Inzicht in het onbekende kan juist die verandering geven die jij zo graag wilt

We hebben allemaal het vermogen om te veranderen, ons gedrag, patronen, conditioneringen. Alleen lukt het ons niet altijd zelf. Ieder mens is continu op zoek naar evenwicht. Als er geen balans is, voelt het onevenwichtig, wankel.

Welke overtuigingen, gedragingen, patronen uit jouw leven of uit jouw familie-of organisatiesysteem belemmeren of blokkeren jou? Samen kunnen we dit onderzoeken en ermee aan de slag. Want ik maak jouw onderstromen zichtbaar en laat zien wat er werkelijk aan de hand is. Jouw rol, jouw plek wordt dan ook snel duidelijk.

06-4344 5181

© 2022 – Pauline Koetsier – website Thordar – logo & artwork Monqi Ontwerp & IllustratiePrivacy statement